INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

La propunerea domnului primar Dumitru Boroș, în cadrul ședinței Consiliului Local Bârlad, de joi, 25 aprilie, a fost alocată o serie de fonduri pentru susținerea și demararea unor investiții de mare importanță pentru oraș

serie de fonduri pentru susținerea și demararea unor investiții de mare importanță pentru oraș

335.000 lei pentru întocmirea documentației necesare reabilitării Grădinii Publice – etapa a II-a. Prima etapă a fost încheiată de curând și a vizat lucrări pe o suprafață de 11 ha. Urmează noi intervenții, pe alte 6 ha (de la scări în sus), în urma cărora bârlădenii se vor putea bucura de noi funcțiuni și oportunități de agrement.

320.000 lei pentru documentația la obiectivul ”Construire și dotare corp nou pentru Grădinița nr. 11”. După grădinițele nr. 2, 5 și 8, reabilitate și extinse în cadrul unor proiecte cu finanțare europeană și locală, este necesară o investiție similară și pentru Grădinița nr. 11, acolo unde activitatea este îngreunată din cauza spațiului insuficient.

18.100 lei pentru Grădinița nr. 9, acolo unde se impun obligatoriu mai multe reparații curente, printre care și înlocuirea instalației electrice.

120.000 lei pentru Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman”. Banii vor fi direcționați pentru racordarea noului ambulatoriu la centrala termică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *