INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Lucrări de amploare finalizate la Negrești. Primarul Rusu Petru Cristinel mulțumește pentru încredere

Rusu Petru Cristinel - Reabilitare Grădinița Prichindel Negrești

Rusu Petru Cristinel, primarul orașului Negrești, anunță finalizarea unor lucrări importante pe pagina sa de Facebook. Mesajele venite din partea edilului pe această rețea de socializare au devenit obișnuite pentru cei care-l susțin sau care doresc să urmărească activitatea administrației din Negrești.

Săptămâna care tocmai se încheie a venit cu o mulțime de surprize pentru cetățenii din Negrești. Au fost făcute recepțiile finale la obiectivele de investiții ”Lucrări de regularizare râu Bârlad” și ”Reabilitare Grădinița Prichindel Negrești”. Aceste două lucrări importante au primit avizul specialiștilor din comisiile de recepție. Ambele investiții au respectat proiectul depus spre finanțare, dar și cerințele impuse de legislația în vigoare.

Peste 500 de LED-uri montate în orașul Negrești

Cele două investiții, lucrarea de regularizare a râului Bârlad și reablitarea grădiniței, nu sunt singurele reușite din ultima vreme a primarului Rusu Petru Cristinel. Tot săptămâna trecută au fost montate peste 560 de bucăți de lămpi LED. În luna Martie este așteptat al doilea lot de lămpi care vor fi montate în oraș.

montare lampi LED Negresti

Primarul orașului Negrești mulțumește pentru încrederea acordată de către cetățeni și promite noi vești bune în viitorul apropiat.

”În următoarele 3 săptămâni, dacă se vor finaliza contestațiile la unele proiecte foarte importante pentru Negrești și satele aparținătoare, vom veni și cu alte vești bune, pe care știu că le așteptați. Vă mulțumim pentru încrederea dumneavoastră!” – își încheie edilul mesajul de pe pagina sa de Facebook.

Primarul Rusu Petru Cristinel, PNL-istul în care negreștenii își pun speranțele

O figură importantă în peisajul liberal din județul Vaslui și un adevărat profesionist în domeniul energeticii, primarul Rusu Petru Cristinel a reușit să-i convinge pe cetățenii din Negrești prin seriozitatea sa și dorința de muncă pe care a arătat-o în campanie. Încă de la instalarea în funcție, primarul a început să lucreze cu adevărat la modernizarea orașului Negrești, un oraș care a dus lipsă de investiții și modernizare în ultimii ani.

Rusu Petru Cristinel ocupă funcția de prim-vicepreședinte al PNL Vaslui încă din anul 2017, atunci când a participat la alegerile pentru conducerea Organizației PNL Vaslui.

Își urmează planul de dezvoltare promis în campania electorală

Pe broșura electorală distribuită în campanie de edilul Negreștiului s-au aflat proiecte clare din infrastructură, sănătate, locuri de muncă, utilități, învățământ. Se observă încă după primul an de activitate în administrația orașului că lucrurile au început să funcționeze, Negreștiul fiind oraș care arată din ce în ce mai bine.

Negreștenii îl apreciază pentru munca și ambiția de care dă dovadă, iar acest lucru este vizibil în comentariile de la fiecare postare de pe pagina de Facebook a primarului Rusu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *