INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Mâine se sistează apa în municipiul Bârlad pentru lucrări de mentenanță și modernizare

Mâine se sistează apa în municipiul Bârlad

Bârlădenii vor trece printr-o întrerupere temporară, dar extinsă a furnizării apei în această joi, din motive de mentenanță și modernizare a rețelei locale. SC Aquavas SA/Sucursala Bârlad, operatorul unic de apă local, a notificat Primăria că este necesară sistarea serviciilor în data de 7 septembrie, în intervalul orar 08:00 – 19:00.

Această oprire programată vine ca urmare a unor lucrări majore de reparații și upgrade-uri la infrastructura de alimentare cu apă. Printre lucrările planificate se numără anularea unei conducte pe strada Ioan Popescu, rebranșarea utilizatorilor și reparațiile hidranților exteriori situați pe strada Cerbului.

Primăria Bârlad îndeamnă locuitorii să ia măsuri adecvate pentru a minimize inconveniențele care ar putea să apară în urma întreruperii temporare a serviciului de apă. Se recomandă stocarea unei cantități suficiente de apă pentru consum și uz casnic înainte de începerea lucrărilor.

În cazul în care cetățenii au reclamații sau sesizări în legătură cu această întrerupere programată, aceștia sunt încurajați să contacteze Dispeceratul Uzinei de Apă la numerele de telefon 0235/419.901 sau 0788.508.841. Reprezentanții SC Aquavas SA sunt pregătiți să ofere informații suplimentare și să răspundă la orice întrebări.

Primăria Municipiului Bârlad și SC Aquavas SA apreciază înțelegerea și cooperarea cetățenilor în această perioadă și își cer scuze pentru eventualele neplăceri cauzate.

One thought on “Mâine se sistează apa în municipiul Bârlad pentru lucrări de mentenanță și modernizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *