INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Marcel Ciolacu, sondaj pe Internet: ”Iohannis și Cîțu sunt doar ipocriți sau și iresponsabili? Ori ambele?”

Marcel Ciolacu - PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, organizează pe Internet un sondaj, pentru a afla ce părere au oamenii despre Florin Cîțu și Klaus Iohannis. El a întrebat pe pagina sa de Facebook ce părere au românii despre Klaus Iohannis și Florin Cîțu: „sunt doar ipocriți sau și iresponsabili? Ori ambele?”

„Au refuzat să salveze vieți apelând la spitale ridicate de PSD ori că n-au putut- deci incompetență cruntă, ori că n-au vrut – adică iresponsabilitate criminală!

Anul trecut, spitalele modulare COVID din Pipera și de la Lețcani-Iași nu erau bune, fiindcă erau ridicate de administrații PSD! Așa că le-au sabotat cât au putut, le-au găsit tot felul de neajunsuri, deși unitățile au funcționat și au tratat sute de pacienți. Apoi, au preluat puterea și le-au abandonat cu totul, decretând că au învins pandemia.

Azi, după săptămâni bune de când cerem redeschiderea acestor spitale, sub presiunea imaginilor disperării, cu cozile de ambulanțe din fața UPU, în București și Iași, și-au dat brusc seama că sunt foarte bune. Ba se mai și laudă că au găsit soluții în plin val patru al pandemiei…

Au participat la un Congres cu 5000 de oameni în plină pandemie și ne-au lămurit că nu sunt precauți – ci foarte proști. Vă întreb, însă, ce credeți: Iohannis și Cîțu sunt doar ipocriți sau și iresponsabili? Ori ambele?”, a spus Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

sursa: Stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *