INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Mariana, una din vocile din dispeceratul ISU-SAJ Vaslui are nevoie de ajutorul nostru!

Mariana, una din vocile din dispeceratul ISU-SAJ Vaslui are nevoie de ajutoru nostru!

CUM SE POATE SCHIMBA CURSUL UNEI VIEŢI…

Poate că ați vorbit cu Mariana sau poate că nu.

Ea este una din vocile din dispeceratul ISU-SAJ Vaslui și are nevoie de ajutorul nostru!!!

Toti cei care o cunoaștem știm deja cǎ este o colegă extraodinară, un om dedicat meseriei, o prietenă bună și o mamă exemplară pentru fiica ei, studentă la medicină.

Ziua de 8 mai 2022 i-a schimbat brusc cursul vieții.

Întorcându-se din Iași, după o vizită la fiica ei, studentă la medicină, microbuzul în care se afla colega noastră Mariana Roznov, a fost lovit frontal de un alt participant la trafic. În urma acestui accident colega noastră a suferit un traumatism cranio-facial și fracturi la nivelul membrelor inferioare. Au urmat patru luni de chin, imobilizare la pat, recuperare. Când totul părea să revină la normal și când spera din toată inima să se întoarcă în spatele pupitrului 112 din dispeceratul ISU-SAJ Vaslui, un diagnostic crunt de neoplazie in stadiu avansat, avea să-i pună capăt acestei speranțe.

Din fericire, poate avea o șansa la viață cu tratamentul avansat oferit de Spitalul Sf. Constantin din Brașov, unde după mai multe demersuri, in data de 7.10.2022 este așteptată, pentru a suferi o intervenție chirurgicală ale cărei costuri se ridică la suma de 18.000 de euro.

Haideți să o ajutăm pe Mariana!

Orice sumă este bine-venită. Nu e nevoie de un efort prea mare din partea ta. Dacă reușim să ne implicăm cât mai mulți, cu donații mici și multe, putem strânge banii necesari.

Puteţi face donaţii în urmǎtoarele conturi :

  • MARIANA ROZNOV C.N.P. 2711025374081 CONT : RO23BTRL03801201G91758XX
  • MARIA-LAURA ROZNOV C.N.P. 2970808374521 CONT : RO84BTRLRONCRT0534181801

VǍ MULŢUMIM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *