INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Motive pentru care să cumperi licență Windows

Motive pentru care să cumperi licență Windows

Mai demult, programele de softwer erau exagerat de scumpe în comparație cu veniturile lunare. Câți oameni nu ai auzit că știu ei pe cineva care poate să-ți instaleze Windows-ul pentru câțiva leuți? Ei bine, acele timpuri au apus demult.

Astăzi, pe lângă faptul că există numeroase variante de achiziționare a sistemelor de operare și licențierile lor, vei avea posibilitatea să plătești un abonament lunar sau anual pentru o bună funcționare.

Astfel, siguranța ta cibernetică va fi mai puternică cu ajutorul unei astfel de licențe originale direct de la Windows. Bill Gates a introdus aceste chei pentru a combate pirateria și a asigura siguranța clienților săi.

Prin achiziționarea licenței, vei respecta munca celor ce au creat sistemul de operare

Ca oricare altă creație, sistemele de operar au la bază oameni foarte inteligenți, ce au pus bazele a tot ce știm astăzi în materie de Windows.

Prin achiziționarea licenției autentice, susții, încurajezi și respecți munca celor ce stau în spatele Windows-ului. Așa cum îți dorești ca munca ta să fie respectată, fie ea intelectuală, fie fizică, la fel și tu, la rândul tău, trebuie să respecți munca celorlalți.

Nu este chiar ”floare la ureche” să creezi un sistem de operare, atât de utilizat și cunoscut pe întreg mapamondul.

Vei fi în legalitate, dar și în siguranță cu o licență Windows

Ca și persoană fizică, nu te va afecta prea tare dacă ai o licență autentică sau nu. Însă, ca și firmă sau ca și peroană fizică autorizată, s-ar putea să ai niște probleme în materie de legalitatea muncii pe care o prestezi.

Oricând te poți aștepta la un control din partea autorităților, dar și la niște amenzi usturătoare. Pe lângă faptul că o licență te ajută să fii în totalitate legal, îți va asigura o protecție.

Orice softwer piratat va avea anumite ”defecte”:

  • Viruși;
  • Troieni;
  • Cod eronat;
  • Malware etc.

Toate aceste elemente îți vor pune în pericol siguranța datelor cu caracter personal. Mai ales dacă deții o firmă, unde datele angajaților, clienților și a colaboratorilor sunt în primejdie.

Cu ajutorul unei licențe autentice, vei primi actualizări de securitate regulate, care vor anihila orice metodă de compromitere a sistemului. Prin urmare, toate datele, informațiile și proiectele vor rămâne în siguranță.

Versiunile piratate ale licențelor nu vor rezista

Având în vedere progresul tehnologic de astăzi, o licență piratată te va stopa la versiunea la care a fost instalat Windows-ul. Nu vei avea parte de:

  • Funcții esențiale pentru o bună funcționare a sistemului de operare;
  • Actualizări de securitate;
  • Funcțiile de personalizare a interfaței vor fi dezactivate;
  • Hackerilor le va fi foarte ușor să compromită sistemul, automat și afacerea ta etc.

Versiunile piratate vor deveni cu ușurință demodate și expirate. Prin achiziționarea cheii de licențiere originale, vei susține crearea și îmbunătățirea de funcții ale sistemului Windows. Prin urmare, vei primi update-uri mai dese, mai utile și mai optimizate.

Partea bună este că licențele au devenit cu adevărat accesibile, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *