INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Primăria Muntenii de Jos: Un pas mare pentru mobilitatea durabilă și transportul verde

Primăria Muntenii de Jos

Comuna Muntenii de Jos face un salt semnificativ spre un viitor mai verde și mai durabil. Primarul Lazăr Paul – Iulian a anunțat ieri, 15 noiembrie 2023, semnarea unui act adițional la contractul de finanțare pentru un proiect ambițios: crearea unei infrastructuri adecvate pentru transportul verde, inclusiv o pistă pentru biciclete și alte vehicule ușoare, precum și puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice.

Această inițiativă, finanțată din fonduri europene prin componenta de asistență tehnică financiară nerambursabilă a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNNR), reprezintă un pas important în direcția sustenabilității și a modernizării comunei.

Primarul Lazăr Paul – Iulian subliniază că implementarea acestui proiect va aduce multiple beneficii comunității locale. Îmbunătățirea condițiilor de circulație și fluidizarea traficului sunt doar câteva dintre acestea. Mai mult, proiectul va crește semnificativ siguranța și confortul bicicliștilor, contribuind la un stil de viață mai sănătos și mai ecologic.

În cuvintele Primarului Lazăr: „Așa cum v-am promis, voi continua să mă lupt pentru dezvoltarea comunei Muntenii de Jos și voi depune tot efortul pentru a obține finanțare pentru investiții și proiecte noi, atât prin programe naționale, cât și din fonduri europene. Investițiile aduc dezvoltare, iar la final totul se va resimți într-un nivel de trai mai bun pentru fiecare cetățean din comuna noastră.”

Acest proiect reprezintă nu doar o îmbunătățire a infrastructurii, ci și un angajament față de mediu și o investiție în viitorul comunei. Prin aceste eforturi, Muntenii de Jos se poziționează ca un model de dezvoltare durabilă și de inovare în domeniul transportului ecologic.

Pentru mai multe informații despre acest proiect și alte inițiative ale Primăriei Muntenii de Jos, locuitorii sunt încurajați să urmărească actualizările pe pagina oficială de Facebook și pe site-ul primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *