INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Proiectul Future Makers, dezvoltat de Social Innovation Solutions, a câștigat marele premiu al Comisiei Europene pentru promovarea spiritului antreprenorial!

Proiectul Future Makers, dezvoltat de Social Innovation Solutions

Future Makers, incubator și program educațional al Social Innovation Solutions (SIS), ce susține anual peste 50 de start-up-uri dezvoltate de tineri antreprenori din 6 țări din Europa Centrală și de Est, a fost desemnat drept cel mai bun proiect european de promovare a spiritului antreprenorial, în cadrul competiției Comisiei Europene „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene” (EEPA), ediția 2023.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în Bilbao, Spania, cu ocazia săptămânii europene dedicată întreprinderilor mici și mijlocii.

În calitate de punct național de contact al premiilor EEPA, #MEAT, prin intermediul Direcției Mediul de Afaceri, a selectat proiectul Future Makers pentru a reprezenta România în cadrul competiției, la categoria „Promovarea Spiritului Antreprenoriat”. În finală, proiectul a concurat alături de alți candidați din Spania și Irlanda, fiind ulterior desemnat câștigător. De altfel, acesta este primul premiu câștigat de țara noastră, în cei 12 ani de istorie a competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *