INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Repatrierea tânărului vasluian decedat în Spania: Un efort coordonat de specialistul în personal injury, Lucian Chirica

Lucian Chirica, personal injury

Un tragic accident rutier în Spania, survenit pe 5 Noiembrie 2023, a luat viața unui tânăr originar din Vaslui. Procedura de repatriere a trupului neînsuflețit începută în urmă cu câteva zile se va concretiza mâine. Trupul neînsuflețit va fi depus la o capelă din Vaslui. Lucian Chirica, expertul în accidente rutiere cu victime, a intervenit și de această dată, oferindu-și sprijinul familiei îndurerate. Activitatea specialistului a devenit emblematică în rândul familiilor care au suferit pierderi similare.

Alex Avram, cunoscut în cercul său de apropiați ca ”John”, a avut un sfârșit tragic într-un accident petrecut pe o autostradă lângă Madrid. În timp ce se afla pe autostradă, un pneu al autovehiculului său a cedat, forțându-l să oprească pe banda de urgență.

În timp ce încerca să înlocuiască roata defectă cu cea de rezervă, un alt vehicul, care se deplasa cu viteză mare și nu a menținut distanța corespunzătoare între benzi, l-a lovit violent. Impactul a fost atât de puternic încât a proiectat victima la o distanță considerabilă de locul coliziunii. Eforturile autorităților ajunse la fața locului s-au dovedit a fi zadarnice, decesul fiind constatat imediat.

În urma tragicului accident a fost mobilizată o echipă de avocați specializați în accidente rutiere cu victime, conduși de expertul Lucian Chirica. Echipa a gestionat cu promptitudine atât aspectele legale cât și cele logistice necesare repatrierii victimei din Madrid către Vaslui.

În aceste momente dificile, prioritatea a fost asigurarea suportului necesar familiilor îndoliate. În acest scop, s-au adunat fonduri pentru repatriere și înhumare prin donații generoase, datorită cărora s-a realizat repatrierea lui John.

Acest gest de solidaritate a venit ca un ajutor valoros, fiind a treia oară în acest an când Lucian Chirica a coordonat eforturi similare de repatriere a celor decedați în alte țări. Toate costurile au fost acoperite integral prin contribuțiile benevole ale diferitelor instituții religioase, organizații non-guvernamentale și donatori individuali, demonstrând astfel forța comunității în momente de criză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *