INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

S-a deschis Anastasia Boutique, magazinul cu articole vestimentare pentru mămici și fetițe

Astăzi, 05 Decembrie 2022, s-a deschis Anastasia Boutique, magazinul dedicat mămicilor și fetițelor cochete din județul nostru. Cu multe articole vestimentare de bun gust și cu un design modern, magazinul a atras astăzi atenția trecătorilor, dar și a părinților care au fost în căutarea cadoului ideal pentru Moș Nicolae.

Articole vestimentare pentru mămici și fetițe, jucării și accesorii pentru telefoane

La câțiva pași de centrul civic, magazinul dedicat articolelor vestimentare, jucăriilor și a accesoriilor pentru telefoane oferă vasluienilor o gamă largă de produse la prețuri corecte. Primii clienți s-au arătat încântați de noul magazin situat lângă Complex DAB:

”M-a atras coroana de baloane de la intrarea magazinului și am fost tentată să văd ce articole vestimentare oferă acest nou magazin. Am rămas surprins plăcută de calitatea produselor și de designul lor modern. Cred că orașul nostru avea nevoie de un astfel de magazin dedicat mamelor care adoră să-și vadă fetițele cochete, dar și să fie asortate cu micile lor prințese.” – a spus una dintre cliente.

Printre rafturile pline de accesorii vestimentare pentru mămici și fetițe putem observa și o mulțime de jocuri interactive pentru micuți, dar și o colecție impresionantă de accesorii pentru telefoanele mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *