INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

S-a încheiat încă o ediție a Zilelor culturale ale municipiului Vaslui

S-a încheiat încă o ediție a Zilelor culturale ale municipiului Vaslui

Zilele culturale ale municipiului Vaslui s-au încheiat cu o seară de folclor. Mii de vasluieni și nu numai au animat centrul civic, unde au asistat la un adevărat regal folcloric, oferit de Ansamblul Busuiocul din Bacău, Rapsodia Vasluiului și soliștii de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița și Grigore Gherman.

Finalul a fost dedicat unui foc de artificii, apreciat de vasluieni, care l-au considerat drept cel mai frumos foc de artificii realizat vreodată la Vaslui.

„A fost o ediție a Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, începută cu o paradă și încheiată cu un superb foc de artificii. Pe lângă spectacolele din centrul orașului, organizatorii au pregătit și o serie de activități culturale, de la expoziții, lansări de carte, premierea atelierelor de vacanță ale copiilor, până la concerte cu talente locale în Parcul Copou. Vreau să le mulțumesc vasluienilor, care au venit în număr mare la manifestările organizate, pentru a împărtăși, alături de organizatori, bucuria acestor zile festive”, a precizat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *