INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Săptămâna Verde la Ministerul Mediului

Săptămâna Verde la Ministerul Mediului

Ministrul Mircea Fechet a dat startul, astăzi, cu ocazia Zilei Pământului, primului atelier din seria celor organizate de Asociația Nature Talks, în perioada 22-26 aprilie, la sediul MMAP.

”Așa cum știți, cele 100 de milioane de lei pentru Programul Săptămâna Verde pot fi accesate prin Ministerul Educației – România care gestionează programul prin inspectoratele școlare. Sunt bucuros că există inițiative precum cea a Asociației Nature Talks care vin în sprijinul dorinței de a schimba comportamentul nostru, al tuturor, în viața de zi cu zi, de a dezvolta un simț al responsabilității individuale și comunitare în raport cu natura. Voi, copii, sunteți motivul pentru care luptăm pentru o țară mai curată, voi sunteți adevărații ambasadori ai României responsabile!” a declarat Mircea Fechet.

Cu ajutorul unor machete, jocuri și experimente folosite în programul Școala de Mediu, mai multe clase din ciclul primar vor avea ocazia să afle în cadrul atelierelor de mediu gratuite, informații interesante despre: poluare atmosferică, colectare separată, eficiență energetică, risipă alimentară, despre importanța reciclării și a sistemul garanție-returnare (SGR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *