INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

În Muntenii de Jos s-a turnat primul strat de asfalt în satul Secuia, în cadrul programului PNDL 3

În Muntenii de Jos s-a turnat primul strat de asfalt în satul Secuia, în cadrul programului PNDL 3

Comuna Muntenii de Jos se pregătește să întâmpine o nouă etapă în dezvoltarea sa infrastructurală, odată cu începerea turnării primului strat de asfalt în satul Secuia. Această realizare a fost posibilă prin implementarea proiectului finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” (PNDL 3), demarat în anul 2021.

Primarul Lazăr Paul – Iulian, exprimându-și bucuria în numele comunității, a subliniat importanța acestui moment și s-a angajat să continue eforturile pentru a aduce mai multe investiții și proiecte benefice comunei Muntenii de Jos.

Este o veste extraordinară pentru toți locuitorii comunei noastre să vedem că proiectele noastre de dezvoltare devin realitate. Turnarea primului strat de asfalt în satul Secuia este doar începutul unei serii de îmbunătățiri pe care le vom aduce în întreaga comună„, a declarat primarul Lazăr Paul – Iulian.

Satele Băcăoani și Mânjești vor beneficia și ele de acest program, cu proiecte ample de asfaltare ce vor contribui la îmbunătățirea condițiilor de transport și accesibilitate în zonă.

Administrația noastră se concentrează pe nevoile reale ale comunității și suntem hotărâți să facem tot ce ne stă în putință pentru a aduce progrese tangibile în viața oamenilor. Vom continua să căutăm finanțare, fie din surse naționale, fie din fonduri europene, pentru a susține proiectele noastre de dezvoltare„, a adăugat primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *