INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Sorin Sergiu Chelmu, candidatul AUR pentru CJ Vaslui, promite modernizarea Vasluiului!

Sorin Sergiu Chelmu

Într-o recentă declarație pe pagina sa de Facebook, Sorin Sergiu Chelmu, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, și-a exprimat angajamentul ferm de a aduce schimbări semnificative în județ, promițând un viitor modern, prosper și sigur pentru vasluieni.

Împreună cu echipa mea de specialiști și cu toți cei care doresc cu adevărat să investească în Vaslui, sunt convins că, în calitate de Președinte al Consiliului Județean din partea Partidului AUR, vom putea reda demnitatea vasluienilor,” a afirmat Sorin Chelmu în postarea sa.

Candidatul AUR a vorbit despre complexitatea și diversitatea crescândă a nevoilor cetățenilor și a subliniat că partidul său este pregătit să răspundă acestor provocări printr-o serie de inițiative menite să stimuleze dezvoltarea economică și socială a județului. Aceste inițiative vizează îmbunătățirea infrastructurii, sprijinirea educației de calitate și asigurarea unui mediu sigur și sănătos pentru toți locuitorii.

Județul Vaslui se află la un punct de cotitură, iar alegerea viitorului președinte al Consiliului Județean va determina direcția de dezvoltare a regiunii pentru anii următori.

Echipa de consilieri județeni propusă de AUR Vaslui

Material realizat SC Ababei Online S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR Vaslui, CMF: 21240330

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *