INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Candidatul AUR la CJ Vaslui, Sorin Sergiu Chelmu, alături de comunitate în Ziua Copilului

Candidatul AUR la CJ Vaslui, Sorin Sergiu Chelmu, alături de comunitate în Ziua Copilului

Sorin Sergiu Chelmu, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, a participat la evenimentele organizate în județ cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Această zi, dedicată celebrării celor mai tineri membri ai comunității noastre, a fost marcată prin activități și distracții ce au avut ca scop aducerea zâmbetului pe chipurile copiilor și amintirea importanței copilăriei în viața fiecăruia.

Sorin Sergiu Chelmu a împărtășit pe pagina sa de Facebook impresiile pozitive despre această zi, subliniind conexiunea profundă pe care o simte cu tânăra generație din Vaslui. „Ieri a fost o zi minunată, petrecută alături de copiii noștri minunați din Vaslui, sărbătorind împreună ziua de 1 Iunie. Bucuria și entuziasmul lor ne-au amintit cât de prețioasă este copilăria și cât de important este să ne păstrăm spiritul de copil, indiferent de vârstă,” a scris Sorin Chelmu.

Aceste cuvinte reflectă nu doar un sentiment personal, ci și un angajament civic. Sorin Sergiu Chelmu, prin implicarea sa activă în astfel de evenimente, își demonstrează dedicația față de dezvoltarea comunității și sprijinul constant pentru inițiativele care aduc bucurie în viețile copiilor. „Le dorim tuturor copiilor un sincer „La mulți ani!”, să aibă parte de cea mai frumoasă copilărie, plină de zâmbete, sănătate și iubire. Noi, adulții, avem datoria să le asigurăm un viitor luminos și să nu uităm niciodată să păstrăm copilul din noi,” a adăugat el.

Astfel de evenimente, pe lângă valoarea lor intrinsecă de celebrare și bucurie, sunt și o platformă pentru liderii locali de a interacționa direct cu comunitatea, înțelegând mai bine nevoile și speranțele acesteia. Participarea lui Sorin Chelmu la sărbătorirea Zilei Copilului nu numai că subliniază rolul său de lider dedicat și responsabil, dar și conectează aspirațiile politice cu valorile familiale și comunitare, elemente esențiale în contextul social și cultural al județului Vaslui.

Material realizat SC Ababei Online S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR Vaslui, CMF: 21240330

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *