INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Țara în care s-a ieșit în stradă pentru a-l susține pe Vladimir Putin. „Mama Rusia va învinge. Este vorba despre salvarea omenirii”

Cu steagul Rusiei în mâini și poze cu președintele Vladimir Putin, mii de cetățeni din Serbia au mărșăluit vineri, 4 martie, în Belgrad.

Aceștia au mers inclusiv până la ambasada Rusiei, într-o manifestare rară de sprijin public pentru Moscova după invazia acesteia în Ucraina, potrivit Reuters.

Aproximativ 4.000 de persoane au participat la marș. Oamenii s-au adunat în fața unui monument al țarului rus Nicolae al II-lea din centrul Belgradului, unde au cântat imnurile Rusiei și Serbiei.

„Este vorba despre salvarea omenirii”, a spus un bărbat în vârstă, purtând un steag rusesc. „Aceasta este o luptă între bine și rău și știm, slavă Domnului, că mama Rusia va învinge”.

Serbia respectă integritatea teritorială a Ucrainei și consideră că acțiunea militară a Rusiei împotriva acesteia este „greșită”, dar nu va impune sancțiuni împotriva Moscovei, a declarat vineri președintele sârb Aleksandar Vucic, potrivit Reuters.

Serbia - manifest pro Rusia

sursa: ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *