INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Târg de adopții pentru câinii fără stăpân în Vaslui

Târg de adopții pentru câinii fără stăpân în Vaslui

În data de 29.10.2022, între orele 09.00 – 16.00, Primăria Municipiului Vaslui şi S.C. GOSCOM VASLUI S.A., operatorul autorizat al Serviciului public specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân, organizează PRIMUL TÂRG DE ADOPȚII PENTRU CÂINII CAZAȚI ÎN ADĂPOSTUL PUBLIC AL MUNICIPIULUI.

În parcarea din fața Sălii Polivalente (situate în strada Decebal), iubitorii de animale interesați să adopte sunt așteptați cu buletinul de identitate/carte de identitate și copie după actul de proprietate al locuinţei/terenului pentru a demonstra că dețin spațiul necesar creșterii animalelor adoptate.

Dacă locuiți la bloc și doriți să adoptați simultan 2 (doi) câini, este necesar și acceptul scris al vecinilor și/sau asociațiilor de proprietari.

Câinii propuși pentru adopție sunt sociabili, prietenoși, sterilizați, vaccinați, deparazitați intern și extern, identificați prin individualizare cu crotalie. Câinii adoptați vor fi identificați prin individualizare cu microcipare subcutanată, vor primi carnete de sănătate și vor fi înscriși în Registrul Național al câinilor cu stăpân. Toate manoperele mai sus enumerate, necesare adopției, sunt GRATUITE.

Vă invităm, așadar, pe toți iubitorii de animale să găsiți o familie grijulie cât mai multor câini fără stăpân din adăpostul public al municipiului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *