INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Tinerii din Vaslui își dau întâlnire la Festivalul TinFest.eu

Festivalul 𝑻𝒊𝒏𝑭𝒆𝒔𝒕.𝑬𝒖

La începutul lunii mai, Vasluiul devine un punct de atracție pentru tinerii pasionați de cultură și activități educative, odată cu cea de-a treia ediție a Festivalului 𝑻𝒊𝒏𝑭𝒆𝒔𝒕.𝑬𝒖. Evenimentul este programat pentru 2, 8 și 9 mai și promite o varietate de activități captivante pentru toate gusturile.

În centrul festivalului se află atelierele de ouă încondeiate și icoane pe sticlă, care aduc laolaltă tradiția și arta populară într-o manieră practică și interactivă. Tinerii sunt invitați să își exprime creativitatea și să învețe mai multe despre aceste meșteșuguri tradiționale.

Pe lângă ateliere, programul include și o serie de activități sportive, oferind participanților oportunitatea de a-și testa abilitățile și spiritul de echipă. Pentru iubitorii de teatru, spectacolul „Eu sunt Luli” promite o experiență emoționantă și plină de învățăminte.

Centrul civic al orașului va găzdui concerte vibrante, asigurând o atmosferă festivă și plină de energie. Unul dintre evenimentele centrale este „Be TrUE to EU”, unde Mircea Toma va oferi conversații valoroase despre dezinformare și importanța adevărului în mediul online.

Pentru elevii de liceu, Campionatul de vorbit în public – iVOCE oferă o platformă unică pentru a-și exersa abilitățile de comunicare și a-și împărtăși ideile într-un cadru prietenos și motivant.

Festivalul 𝑻𝒊𝒏𝑭𝒆𝒔𝒕.𝑬𝒖 oferă astfel o experiență bogată în activități culturale, sportive și educative, aducând împreună tineri dornici să se implice și să-și dezvolte talentele într-un mediu deschis și prietenos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *