INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Zilele Culturale ale Bârladului 2024: Urmează o ediție memorabilă!

Zilele Culturale ale Bârladului 2024

Pregătirile pentru a XXXVIII-a ediție a Zilelor Culturale ale Bârladului sunt în plină desfășurare, iar numărătoarea inversă a început. Evenimentul, programat pentru perioada 10-26 mai 2024, se anunță a fi unul de excepție, cu activități și manifestări atent selectate pentru a satisface o gamă largă de preferințe culturale.

În acest an, Bârladul se pregătește să surprindă publicul cu o serie de evenimente în premieră. Pentru prima dată, orașul va găzdui evenimente culturale de anvergură, care vor aduce pe scena locală nume mari din industria showbiz-ului românesc. Gala Zilelor Culturale va oferi astfel o experiență de neuitat pentru toți participanții.

Programul complet al evenimentului va fi dezvăluit în curând pe canalele oficiale de comunicare ale Primăriei Municipiului Bârlad. Fiecare detaliu este pregătit pentru a transforma ediția 2024 într-una memorabilă. Fie că sunteți iubitori de muzică, artă sau pur și simplu doriți să vă bucurați de atmosfera festivă, Zilele Culturale ale Bârladului promit să ofere ceva pentru toată lumea.

Păstrați-vă agenda liberă între 10 și 26 mai 2024, pentru că orașul Bârlad va deveni centrul culturii și al distracției în această perioadă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *