INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Un bărbat de 62 de ani, arestat preventiv după ce a violat o femeie de 80 ani

arest

Un individ în vârstă de 62 de ani din județul Argeș a fost plasat în arest preventiv în urma acuzațiilor de viol și lipsire de libertate ilegală. Incidentul a avut loc după ce bărbatul l-a chemat pe o femeie în vârstă de 80 ani la o casă pe care o avea în grijă în comuna Moșoaia. El a pretins că are nevoie de ajutor în gospodărie, dar în schimb a comis actul de viol asupra ei și a ținut-o sechestrată pentru câteva ore.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, evenimentul a avut loc pe 17 septembrie și a fost raportat la două zile după incident.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, s-a stabilit că pe 17 septembrie, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Moșoaia, a comis agresiune fizică și a constrâns o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani să întrețină relații sexuale cu el, apoi nu i-a permis victimei să părăsească locuința timp de mai multe ore. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunile de viol și lipsire de libertate ilegală, conform articolelor 218 și 205 din Codul Penal”, a informat Poliția județeană Argeș.

Surse judiciare au dezvăluit pentru News.ro că individul, care avea un istoric de infracțiuni violente și a fost condamnat anterior, avea în grijă o casă nelocuită în comună și a atras victima acolo sub pretextul unor lucrări în gospodărie. Inițial, femeia nu a dezvăluit nimic copiilor ei, dar după o zi a relatat ceea ce i s-a întâmplat, iar fiica sa a fost cea care a sesizat Poliția.

După adunarea de dovezi, suspectul a fost reținut, iar instanța a emis ulterior un mandat de arestare în numele său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *