INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

[VIDEO] M.A.I.: ”Acțiunile pentru destructurarea rețelelor de trafic de droguri continuă… și vor continua!”

Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R

În cadrul acțiunii cu numele de cod „Himera”, astăzi, a fost prins în flagrant un traficant de droguri de mare risc…sau de moarte.

Pentru că, folosite chiar și o singură dată, Fentanilul și Oxicodona pot fi mortale.

Sunt de departe cele mai periculoase droguri de mare risc existente și sunt de cel puțin 50 de ori mai puternice decât heroina.

Individul depistat, angajat al unui operator economic de profil, avea asupra sa zeci de cutii cu aceste substanțe, pe care dorea să le comercializeze.

Mai multe persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală pentru audieri, iar operatorul economic, unde lucra individul prins în flagrant, va fi verificat cu privire la modul în care respectă normele legale specifice activității desfășurate.

Operațiunea este desfășurată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul de Investigare Financiară a Grupurilor de Criminalitate Organizată și Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *