INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Acuzații și controverse între Adrian Solomon și jurnaliștii Vremea Nouă

Acuzații și controverse între Adrian Solomon și jurnaliștii Vremea Nouă

Deputatul Adrian Solomon, președinte PSD Vaslui, lansează acuzații serioase la adresa a doi jurnaliști, Lucian Timofticiuc și Gelu Irimia, pe care îi acuză de calomniere și campanii denigratoare. Acest scandal izbucnește în urma unei întrebări retorice adresate fostului candidat la președinția Consiliului Județean (CJ) Vaslui, medicul Tătaru, legate de diferențele între „buzunarul halatului și portbagajul Dusterului”. Solomon susține că răspunsul la această întrebare a venit sub formă de articole jignitoare.

În postarea sa pe pagina oficială a Organizației Municipale PSD Bârlad, Solomon descrie campania jurnalistică împotriva sa ca fiind plină de epitete și interpretări „caraghioase”, acuzând jurnaliștii de manipulare și tentativă de răsturnare a rezultatelor electorale. El atribuie victoria sa și a partidului său la recentele alegeri locale eforturilor colegilor săi și încrederii cetățenilor în proiectele promovate de PSD.

Pe lângă disputa personală cu jurnaliștii, Solomon aduce în discuție și aspecte mai largi legate de integritatea sa politică și tacticile de campanie, afirmând că a evitat sondajele falsificate și mituirea alegătorilor, punând accent pe sinceritate și servirea intereselor alegătorilor săi. De asemenea, el anunță că va solicita medierea judiciară pentru a reglementa conflictul cu jurnaliștii menționați, pe care îi acuză de abateri de la deontologia jurnalistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *