INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Adrian Solomon, președintele PSD Vaslui, a dat afară jurnaliștii incomozi de la conferința de presă

Adrian Solomon, președintele PSD Vaslui

Tensiuni înregistrate la ultima conferință de presă organizată de PSD Vaslui, unde Adrian Solomon, președintele organizației județene, a ales să exclude din sală jurnaliștii pe care i-a considerat incomozi. Evenimentul, ce a avut loc luni, a fost destinat să celebreze victoriile recente ale partidului în alegerile locale, dar a început cu un gest controversat.

Conform surselor noastre, înainte de a începe discuțiile despre rezultatele electorale, Solomon a decis să nu invite toți jurnaliștii care acoperă în mod obișnuit activitatea politică locală, limitând accesul la informație. „Pentru că așa am dispus eu,” a declarat Solomon, când a fost întrebat de reporterul HotNews.ro despre motivul excluderii anumitor membri ai presei.

Această acțiune a stârnit nemulțumire în rândul profesioniștilor din media, un veteran cu trei decenii de experiență comentând: „În 30 de ani de presă, nu am întâlnit așa ceva. Nu s-a întâmplat niciodată ca jurnaliștii să fie dați afară înaintea începerii unei conferințe de presă.”

Răspunsul lui Solomon la indignarea celor prezenți a fost comparativ și neașteptat: „La nuntă nu te duci neinvitat,” a spus el, făcând o analogie între selecția invitaților la evenimentele private și accesul la o conferință de presă.

Adrian Solomon este o figură cunoscută în politica locală, preluând conducerea PSD Vaslui în urma arestării lui Dumitru Buzatu. Deși este relativ nou în organizație, el nu este străin de controverse, implicându-se în trecut în diverse incidente publice, cel mai notabil fiind scandalul dintr-o șaormerie bucureșteană, unde poliția a intervenit pentru a-l calma pe Solomon într-o dispută legată de măsurile de protecție sanitară.

Incidentul ridică întrebări serioase despre transparența și accesul la informație în politica locală vasluiană, și semnalează un posibil punct de tensiune între autoritățile politice și presa locală în perioada următoare. În contextul acestui nou mandat, rămâne de văzut cum va evolua relația dintre PSD Vaslui și jurnaliștii care încearcă să raporteze activitățile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *