INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Concert al coralei Fantasia în Joia Mare!

Concert al coralei Fantasia în Joia Mare

Corala Fantasia a susținut un concert de pricesne și colinde în Joia Mare la Biserica „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Vaslui.

Amfitrionii au uns până la lacrimi sufletele celor prezenți, dând viață unor elemente tradiționale, prin cele mai înduioșătoare piese din repertoriul muzical religios.

Cu aceste pricesne și colinde, fetele de la Fantasia, coordonate de profesorul Vasile Negură, au reușit să ne introducă în spiritul Paștelui!

Este cel mai frumos dar în a onora jertfa pe care a făcut-o Isus și de a celebra speranța pe care ne-a oferit-o prin jertfa Sa.

„A fost o seară binecuvântată. De fiecare dată, Hristos ne răsplătește cu câte un Dar, care poate căpăta diferite forme. Astăzi, în sfânta biserică, Dumnezeu a dat un dar, cel al întâlnirii dintre vasluieni și corala Fantasia. A fost un moment înălțător, zugrăvit de frumusețea cântecelor interpretate. Prin acest concert, Fantasia a arătat cât de importantă este credința și dragostea față de biserică în viața unei comunități”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Concertul s-a încheiat în aplauzele spectatorilor, care au cântat împreună cu Fantasia tradiționalul „Hristos a Înviat!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *