INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Dascălii pensionari și cu rezultate la concursurile școlare, premiați de Ziua Educației

Dascălii pensionari și cu rezultate la concursurile școlare, premiați de Ziua Educației

De Ziua Educației, conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui a ținut să îi evidențieze și să le mulțumească dascălilor ieșiți la pensie și celor cu rezultate la concursurile și olimpiadele naționale.

Evenimentul a fost unul de înaltă ținută, în care s-au rostit cuvinte frumoase la adresa dascălilor, care și-au pus sufletele pentru performanță în educație.

Și nu sunt puțini cei care performează prin elevi la concursurile și olimpiadele școlare.

„În pofida tuturor dificultăților inerente timpurilor pe care le străbatem, vocația și excelența nu au dispărut, ci au căutat metode individuale și locale de supraviețuire și multiplicare, găsind căi proprii de a se menține vizibile și influente într-un context complicat. Laureații concursurilor sau ai olimpiadelor și – poate mult mai discret – coordonatorii lor au devenit repere luminoase despre elevi de excepție și despre dascăli înzestrați, despre reușite care ne fac pe toți mândri.La mulți ani, dragi elevi și stimați colegi!”, a declarat Cristiana Botan, inspector general al ISJ Vaslui.

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, prin vocea consilierului Vasile Mariciuc, i-a felicitat pe dascăli pentru performanţele obţinute la concursurile şcolare şi a subliniat importanţa muncii dascălilor vasluieni.

„Evenimentul organizat de Inspectoratul Școlar Județean Vaslui reprezintă un gest simbolic de recunoştinţă pentru anii de muncă ai dascălilor, pentru anii de dăruire. Îi felicit pe toţi profesorii pentru toate aceste rezultate şi cu siguranţă acestea se vor înmulţi. Consiliul Județean Vaslui va susține întotdeauna educația și învățământul vasluian”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Evenimentul a cuprins și o serie de momente artistice oferite cercurile Palatului Copiilor Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *