INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Distrează-te în această seară la Clubul Pescarilor! Club Bliss organizează cea de-a 3-a petrecere din Bliss Summer Marathon!

Clubul Pescarilor la Carnival Party Night

Carnival Party Night este cea de-a 3-a petrece din Bliss Summer Marathon, seria de petreceri organizate de Club Bliss în aer liber, la Clubul Pescarilor din Zona Industrială – Vaslui. Clubul Pescarilor își deschide porțile pentru cea de-a 3-a petrecere marca Bliss în această seară de la 22:00!

Primele două ediții au fost un real succes, tinerii vasluieni adunându-se în număr foarte mare pe pontonul de la Clubul Pescarilor. Momentele pregătite de organizatori au fost desprinse parcă din petrecerile de la malul mării.

Shoterie (bar special amenajat pentru shot-uri de toate felurile), artificii și jocuri de lumini, accesorii primite la intrare la fiecare petrecere, canapele confortabile, mașină de baloane, cocktail-uri fantastice, muzică de cea mai bună calitate și servirea impecabilă îi recomandă pe cei de la Club Bliss pentru petrecerile din aer liber din orașul nostru.

Cei 12 ani de experiență în domeniul petrecerilor de noapte își pun amprenta și în această nouă locație de vară a staff-ului Bliss. Fiind amplasată la doar 6 km de centrul orașului, tinerii vasluieni găsesc aici cea mai bună destinație de petrecere din județ.

Petrecerea din această seară va continua până dimineață, iar toată noaptea va fi presărată cu momente speciale pregătite de organizatori!

Pentru rezervări și alte informații, apelați la 0726.543.920.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *