INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Glow Night (Vineri, 15 Iulie): O nouă petrecere în aer liber la Clubul Pescarilor!

Petrecerea de vinerea trecută a fost un real succes, iar tinerii prezenți la eveniment au fost extrem de încântați de organizare. Pentru că vara este încă în toi, echipa Club Bliss continuă seria petrecerilor în aer liber în aceeași locație – Clubul Pescarilor (Zona Industrială – Vaslui).

În acest sfârșit de săptămână, Club Bliss organizează cea de-a doua petrecere din seria #BlissSummerMarathon – Glow Night. Petrecerea începe vineri, de la orele 22:00. Prețul de acces este 30 de lei, iar rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0726.543.920.

La doar 6 km de oraș, locația Clubul Pescarilor este extrem de ofertantă pentru domeniul petrecerilor de vară. Organizatorii au pregătit o mulțime de noi surprize cu care să-i surprindă pe tinerii dornici de distracție.

Am pregătit o mulțime de momente speciale pentru cei care ne vor trece pragul. Pentru că vara ne duce cu gândul la mare, am adus mai multe elemente de acolo în orașul nostru. Pe lângă jocurile de lumini și momentele care-i vor lăsa cu gura căscată pe cei prezenți, am organizat și alte modalități de servire a clienților, astfel încât fiecare să se simtă excelent în timpul petrecut la evenimentul nostru.” – a declarat unul dintre organizatori.

Cei prezenți la evenimentul de vinerea trecută au fost extrem de încântați de petrecere și promit să revină în număr mare și vineri de la orele 22:00.

A fost cu totul altceva! Ne-au plăcut momentele organizate, muzica, servirea, totul a fost la superlativ. Am înțeles că mâine (15 Iulie 2022) va fi o petrecere mult mai spectaculoasă. Astfel de petreceri sunt extrem de entuziasmante pentru tinerii din orașul nostru, mai ales atunci când sunt organizate cu atât de mult bun gust. În plus, este foarte aproape de oraș, iar asta reprezintă un mare avantaj mai ales pentru cei nevoiți să plece acasă cu un taxi, imediat după petrecere.” – a declarat un tânăr prezent la evenimentul anterior organizat de Club Bliss la Clubul Pescarilor.

Imagini de la evenimentul anterior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *