INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Dumitru Buzatu s-a întâlnit cu președintele Consiliului Raional Nisporeni, Vasile Mărcuță

președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a întâlnit cu președintele Consiliului Raional Nisporeni, Vasile Mărcuță

Miercuri, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a întâlnit cu președintele Consiliului Raional Nisporeni, Vasile Mărcuță, pentru a discuta despre prioritățile comune în perspectiva lansării și implementării a unor proiecte comune.

Între Consiliul Județean Vaslui și Consiliul Raional Nisporeni există încheiată o Înțelegere de Colaborare, care are în vedere implementarea pe viitor a unor proiecte transfrontaliere, care să contribuie la dezvoltarea ambelor comunități.

În prezent, Consiliul Județean Vaslui derulează o serie de proiecte transfrontaliere cu raioanele Hâncești și Soroca, care își propun să contribuie la conservarea și promovarea patrimoniului cultural și istoric, prin restaurarea monumentelor istorice reprezentative și prin organizarea de evenimente.

În județul Vaslui vor fi executate lucrări de reabilitare şi conservare la Ansamblul monumental ‘Podul Înalt’ din localitatea Bacăoani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *