INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Klaus Iohannis, discuţie la telefon cu Volodimir Zelenski / Şeful statului l-a asigurat pe acesta că România va susţine Ucraina, la nivel bilateral şi în UE

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o discuţie la telefon cu preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski, în care l-a asigurat că ţara noastră va susţine într-un totul Ucraina, atât la nivel bilateral, cât şi la nivelul UE.

„Am avut o discuţie la telefon cu preşedintele Zelenski. L-am asigurat de întreaga susţinerea din partea României pentru Ucraina, atât la nivel bilateral, cât şi în Uniunea Europeană. Hub-ul umanitar de la Suceava deja a început să ofere primele ajutoare. Vom avea grijă de toţi cetăţenii ucraineni care ajung în România”, a scris Klaus Iohannis, duminică pe Twitter.

Hub-ul umanitar european de la Suceava a devenit funcţional începând de miercuri. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că hub-ul european este deschis în apropierea Aeroportului Suceava, în parcul industrial, şi că există 10.000 de metri pătraţi de hale unde pot fi depozitate ajutoare aduse din statele europene.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *