INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Eveniment de gală la Palatul Elisabeta: O seară dedicată consolidării legăturilor cu Republica Moldova

Eveniment de gală la Palatul Elisabeta

Într-o atmosferă încărcată de emoție și respect reciproc, Palatul Elisabeta a fost gazda unui eveniment deosebit, „Seara Palatului Elisabeta”, dedicat în întregime consolidării relațiilor dintre România și Republica Moldova. Secretarul de stat Adrian Pintea a fost prezent la această întâlnire de elită, alături de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Sofia.

Secretarul de stat Pintea a subliniat importanța acestui eveniment nu doar ca o manifestare de cordialitate, ci și ca un forum de discuții relevante privind provocările și oportunitățile comune. „A fost o seară plină de emoție, reflectând legăturile frățești cu frații noștri din Republica Moldova. Am discutat despre provocările comune, am împărtășit idei și ne-am reafirmat angajamentul față de valorile noastre comune”, a declarat Pintea.

Prin intermediul discursurilor și al schimburilor de idei, participanții au reiterat importanța consolidării unei colaborări strânse, bazate pe cultura, istoria și valorile împărtășite, subliniind rolul fundamental al Casei Regale în promovarea acestor valori și în sprijinirea dialogului continuu între cele două state.

Secretarul de stat a adăugat, „Este esențial să consolidăm relațiile noastre și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun, bazat pe colaborare și respect reciproc. Mulțumesc Casei Regale pentru invitație și pentru sprijinul constant acordat în promovarea culturii și identității noastre comune”.

Evenimentul „Seara Palatului Elisabeta” se înscrie într-o serie de inițiative care își propun să fortifice legăturile dintre România și Republica Moldova, punând în lumină angajamentul continuu al ambelor părți pentru o colaborare fructuoasă și durabilă. Aceste întâlniri, la cel mai înalt nivel, sunt vitale pentru avansarea proiectelor bilaterale și pentru promovarea unei imagini pozitive a solidarității și unității regionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *