INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

George Simion: ”Trebuie să ne decidem cu cine guvernăm din 2024 încolo”

George Simion - AUR

Liderul AUR George Simion a declarat joi, în plenul reunit în care se dezbate învestirea noului Executiv condus de Marcel Ciolacu, că îi interesează foarte mult ce se întâmplă în următoarele 18 luni. pentru că AUR va veni la guvernare şi trebuie să se decidă cu cine guvernează din 2024 încolo.

Liderul AUR a declarat în plen că ”vreme de un an şi jumătate am avut un guvern şi nesatisfăcătoare a fost activitatea acestuia, în opinia lor”.

”Un an şi jumătate de acum înainte vom avea un Guvern condus de marcel Ciolacu. (..) Ne interesează foarte mult ce se întâmplă în următoarele 18 luni. Ne interesează foarte mult ca în limita posibilului, cât mai multe din soluţiile pe care AUR le are, pentru că AUR va veni la guvernare şi trebuie să ne decidem cu cine guvernăm din 2024 încolo. Vrem să ştim despre impozitarea muncii pe care aţi promis că o reduceţi, la ce nivel va fi. Vrem să ştim, aţi promis că veţi tăia din comunele care au 1.000-1.500 de locuitori. Se va întâmpla asta în următoarele 18 luni”, a comentat Simion.

El a întrebat coaliţia ”la ce s-a referit când a vorbit despre ”sclavi moderni ai Europei”. ”Nu prea producem noi, românii, cu acţionariat românesc, nimic modern în România şi suntem ca pe vremea iobagilor”, a mai spus George Simion. ”Astăzi, prin taxarea muncii la 46%, românii din cinci zile, două le lucrează pentru stat, e mai rău decât în vremea iobăgiei”, spune Simion.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *