INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Schimbare de comandă la Jandarmeria Vaslui

Schimbare de comandă la Jandarmeria Vaslui

Astăzi, la sediul unității a avut loc festivitatea de predare-primire a comenzii inspectoratului. Colonelul Florin-Cătălin Bărbuță a preluat comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui în urma trecerii în rezervă a colonelului Gheorghiță Păvăloaiea, cel care a condus unitatea în ultimii 6 ani.

Activitatea s-a desfășurat în prezența domnului colonel Traian Mârza, Director al Direcției Cabinet din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a unei comisii de specialitate și a cadrelor din unitate.

În cuvântul său de bun rămas, după 37 de ani de carieră militară, domnul colonel Gheorghiță Păvăloaiea le-a mulțumit colegilor din inspectorat pentru buna colaborare și le-a transmis să rămână aceeași oameni care își îndeplinesc atribuțiile cu profesionalism. De asemenea a mulțumit Inspectoratului General al Jandarmeriei Române pentru sprijinul acordat pe timpul cât a condus unitatea.

La final, reprezentantul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a înmânat fostului inspector șef Placheta de Onoare a Jandarmeriei Române pentru întreaga sa carieră.

Noi, colectivul unității îi urăm domnului colonel (r) Gheorghiță Păvăloaiea să se bucure de o pensie lungă și să aibă parte de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *