INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Sfaturi pentru tinerele mame care doresc sa isi inceapa o afacere

Inceperea unei afaceri atunci cand esti proaspat mamica poate parea o idee mult prea indrazneata pentru unii, dar acesta ar putea fi, de fapt, momentul ideal pentru demararea unei astfel de actiuni.

Primul an ca parinte reprezinta o perioada in care adesea mamele si tatii reflecta asupra carierei lor. Mai mult, aducerea pe lume a unui copilas poate ajuta la nasterea unei idei mari de afaceri. Nenumarate produse pentru copii au aparut pe piata tocmai din disperarea unui parinte de a facilita cresterea micutului sau.

Desigur, mamele care au un loc de munca si un salariu consistent isi asuma un risc destul de mare atunci cand hotarasc sa isi schimbe cariera, deschizandu-si propria afacere. Este important asadar sa pui in balanta toate aspectele inainte de a face acest salt.

Cu toate acestea, trebuie sa stii ca o poti face! Este posibil ca lucrurile sa nu mearga tocmai cum iti doresti la inceput, insa pe parcurs, daca iei in considerare anumite sfaturi, vei avea parte de succesul pe care ti-l doresti.

​Acestea fiind spuse, iata cateva sfaturi pentru tinerele mame care doresc sa isi deschida o afacere:

Pasiunea poate depasi expertiza.

Nu toti parintii care isi deschid o firma provin dintr-un mediu de antreprenori, asadar nu este nicio problema daca nu ai experienta in afaceri. Cheia este sa te implici 100% in ceea ce faci. Cu toate acestea, expertii recomanda tinerelor mame sa isi deschida o afacere intr-un domeniu care le place cu adevarat sau in care au oarecare experienta. Si, retine, pasiunea este cruciala pentru o afacere de succes!

In ziua de azi, nu poti avea o afacere profitabila daca nu investesti in promovare.

Exista nenumarate modalitati de promovare afacere mamici. Iar cele mai bune dintre aceste modalitati sunt, cu siguranta, in mediul online. Vei avea nevoie de un site in care sa prezinti serviciile pe care le ofera firma ta, dar si de o pagina de Facebook si probabil de Instagram. Apoi, poti investi in promovare SEO, poti cumpara advertoriale si comunicate de presa sau poti plati un influencer care sa iti faca publicitate.

Cunoaste-ti limitele si cere ajutor.

Este tentant sa incerci sa faci totul de una singura. Probabil ca ai o anumita viziune si doresti ca lucrurile sa functioneze intr-un anumit mod. Cu toate acestea, o afacere de succes este rareori un proiect solo. Vei avea nevoie de asistenta intr-o varietate de forme – contabil, avocat, un asistent, familie, prieteni, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.