INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Ziua Recoltei de la Șuletea a ajuns la ediția a VIII-a!

Ziua Recoltei de la Șuletea a ajuns la ediția a VIII-a

Producători agricoli locali și fermieri au răspuns invitației Primăriei comunei Șuletea, participând la o nouă ediție a Zilei Recoltei.

Pe lângă standurile de legume și fructe, cei prezenți au putut admira expoziții cu vânzare de păsări și animale. A existat și un stand separat, unde au fost prezentați cei mai frumoși cai din zonă.

Tot în cadrul Zilei Recoltei, autoritățile locale au aniversat cuplurile care în acest an sărbătoresc Nunta de Argint sau de Aur.

„Îmi face plăcere să vin să vă văd, dar în același timp ascult pe fiecare în parte, fiindcă de la dumneavoastră aflăm care sunt problemele cu care se confruntă fiecare comunitate în parte și, alături de domnii primari, încercăm să dezvoltăm județul, să creștem gradul de confort și civilizație în fiecare localitate. Felicit pe cei care aniversează în acest an Nunta de Argint și Nunta de Aur. Consider un moment de suflet, fiindcă sunteți modele de urmat pentru generațiile mai tinere, care ați știut să vă bucurați de orice realizare și să treceți cu bine peste fiecare încercare a vieții. Multă sănătate, tuturor”, a spus Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

La Ziua Recoltei de la Șuletea, atmosfera a fost întreținută de Fanfara de la Gherghești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *