INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Primarul Lazăr Paul Iulian, confirmare clară la Muntenii de Jos!

Primarul Lazăur Paul Iulian, confirmare clară la Muntenii de Jos

Comunitatea din Muntenii de Jos a votat pentru continuarea mandatului lui Lazăr Paul Iulian ca primar. În urma unui mesaj emoționant postat pe pagina oficială de Facebook a primăriei, primarul a exprimat recunoștința profundă față de locuitorii care l-au susținut prin votul lor.

Primarul Lazăr Paul: „Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea pe care mi-ați acordat-o prin votul dumneavoastră!” Acesta a subliniat importanța participării la vot și a demonstrat recunoștință pentru cei care au ieșit la urne, arătând astfel că le pasă de viitorul comunei.

În mesajul său, primarul a reiterat angajamentul său și al echipei sale de a lucra pentru binele comunității, accentuând dorința de a evita dezbinarea și de a crea un mediu propice pentru dezvoltarea sigură și sănătoasă a locuitorilor. „Cu muncă, încredere, stăruință și credință vom reuși ceea ce ne propunem!„, a adăugat el, promițând să se dedice obiectivelor comune stabilite pentru perioada următoare.

Pe parcursul mandatelor anterioare, Lazăr Paul Iulian a fost cunoscut pentru inițiativele sale axate pe îmbunătățirea infrastructurii locale și promovarea unor proiecte de dezvoltare care au beneficiat direct comunitatea. Cu o viziune clară pentru viitor, realegerea sa aduce speranțe pentru continuarea proiectelor de succes și introducerea unor noi inițiative care să sprijine dezvoltarea economică și socială a comunei Muntenii de Jos.

Cu un lider dedicat și o echipă puternică, viitorul Muntenii de Jos stă sub semnul prosperității și coeziunii comunitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *