INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Alege canapele lux pentru un living modern

canapele lux

Stilul modern este cel mai ales in materie de amenajari interioare si exterioare. Are cele mai mari proportii in alegerile clientilor datorita aspectului luxos pe care il confera. Dintr-un decor modern nu vor lipsi fronturile lucioase, nuantele de argintiu sau auriu, fotolii si canapele lux. Draperiile si covoarele din materiale calitative si nuante mate intregesc pe deplin un decor contemporan.

Un living modern implica, intr-adevar, si o investitie pe masura. Pe langa investitia financiara care este evidenta atunci cand va apucati de amenejat un spatiu, luati in calcul si timpul. Investitia in timp este si aceasta un factor care va consuma energia si va incearca de fiecare data.

Gasiti modelul potrivit, insa nu gasiti dimensiunea. Ati identificat modelul perfect cu dimensiunea necesara, nu este in stoc, iar exemplele pot continua. Aveti in vedere ca atunci cand ati ajuns la momentul de mobilare a spatiului, sa aveti deja cateva premise trasate.

Canapeaua este elementul central din camera de living. Zona unde va relaxati dupa o zi obositoare si spatiul unde ii invitati pe cei dragi atunci cand va viziteaza. Canapeaua trebuie sa fie confortabila si sa va faciliteze activitatile cotidiene, nu sa va incurce.

Cresterea calitatii vietii este standardul dupa care se ghideaza fiecare persoana atunci cand face o alegere. Ne dorim o canapea de lux pentru ca infrumuseteaza livingul si pentru ca este foarte comoda si la fel de bine alegem un televizor mai scump pentru calitatea de redare a imaginilor. Foarte multe persoane au renuntat la a mai achizitiona o canapea pe arcuri in detrimentul celor cu burete. Principalul motiv sunt avantajele din punct de vedere al somnului, chiar daca ocazional.

Alegerea materialului pentru canapele lux

Principalul aspect in ceea ce priveste materialul este cel estetic. Un material calitativ cu care este tapitata canapeaua se vede in timp. Nu se va toci, nu se va rupe si nu va arata inestetic in conditii normale de folosire dupa cateva luni. In principiu, un material rezistent poate sa aiba o durata de viata si de pana la 7-8 ani.

Daca v-ati convins referitor la calitatea tapiteriei, mergeti la pasul urmator si alegeti textura acesteia. Daca vorbim despre canapele lux pentru livinguri decorate in stil modern, cele mai potrivite ar fi stofele de tip catifea si pielea ecologica. Stofele de tip catifea au textura din microfibra si sunt usor de curatat si intretinut. De asemenea, sunt foarte placute la atingere datorita texturii fine si se incadreaza cu usurinta intr-un living luminos.

In ceea ce priveste pielea ecologica pentru canapele, este materialul care, prin textura sa, denota lux si modernism. In acest caz trebuie sa aveti in vedere faptul ca animalutele de companie trebuie tinute la distanta de o astfel de canapea.

Daca in cazul stofei clasice sau a stofei de tip catifea daunele nu ar fi atat de vizibile, in situatia unei canapele din piele ecologica, efectele vor fi la vedere. Gherutele in canapelele din piele ecologica au un efect dezastruos si ireparabil. Avantajos este, totusi, faptul ca petele si urmele se curata extrem de rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *