INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Cugetări de pe FaceBook: Alegeri în America

Cugetari de pe FaceBook - Romica Brunchi

Să fie foarte clar, că vă interesează sau nu, eu nu sunt așa de îngrijorat, fiindcă a ieșit președinte, în alegerile din America, D. Trump! Oricum, America e prea departe și până să vină ei să ne apere… Îmi amintesc perfect ce-am învățat la orele de limba rusă! Eu sunt îngrijorat de ce se întâmplă aici, în țărișoara asta!

Aseară, veneam de la cumpărături, când mi-a ieșit în cale o creatură pe care, cu greu, aș putea să o numesc femeie. Era îmbrăcată cu un capot de sub care apăreau o pereche de pantaloni de trening, cu șlapi în picioare, când afară erau 3 grade, cu un gen de bundiță peste capot și cu o basma pe cap! Creatura ducea în lesă un cățel drăguț, alb, pufos, îmbrăcat, super elegant, cu o jachețică, de-ți venea să-l pui în ramă, nu alta! Mi-am dat seama că pe creatură o îmbrăcase câinele, pe care, mic fiind, atât l-a dus capul, altă explicație n-am!

Când văd, la tot pasul, doamne îmbrăcate elegant, coborâte parcă de pe podiumul caselor de modă, târâind niște sacoșe imense cu murături, cartofi și ce mai găsesc ele pe la piață, îmi vine să fug în munți ca Rambo și să mă întorc când o să vină să ne apere americanii, adică niciodată!

Acum, îmi vine în minte o întrebare firească: pe femeile astea le văd bărbații lor când pleacă de acasă? Dacă da, atunci, sigur, soții lor sunt acei bărbați pe care-i vezi vara îmbrăcați elegant, la costum, cravată și cu sandale în picioare, să se vadă șosetele albe, flaușate!

Ce ți-e și cu moda asta, Dom’le!

*fragment din cartea ”Cugetări de pe FaceBook” – Romică Brunchi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *