INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Ionel Sandu, candidatul AUR la Primăria Vaslui, apel către Diaspora

Ionel Sandu, candidatul AUR la Primăria Vaslui, apel către Diaspora

Ionel Sandu, candidatul AUR la funcția de primar al Municipiului Vaslui, face un apel emoționant către vasluienii plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă. În cadrul unui mesaj vibrant, Sandu îi încurajează pe aceștia să aducă înapoi în oraș afacerile și meseriile prin care s-au afirmat peste hotare, alături de familiile lor. „Vă aștept să vă întoarceți acasă, cu afacerile pe care le-ați deprins acolo, cu meseriile prin care ați cucerit lumea întreagă, cu familiile voastre,” a declarat Ionel Sandu, subliniind că Vasluiul este căminul tuturor oamenilor de bună-credință.

Povestea emoționantă a plecării

Ionel Sandu rememorează perioada dificilă de acum 16-17 ani, când mii de vasluieni au fost nevoiți să plece peste granițe pentru a-și susține familiile, descriind scene sfâșietoare ale despărțirilor la podul de la Cuvas. „Și-au luat copiii în brațe și au părăsit orașul. Cu lacrimi în ochi, și-au luat rămas bun de la cei dragi, au urcat în microbuze și au plecat în pribegie,” a spus Sandu, exprimând dorul profund față de acești vasluieni.

Inițiativa „Luna diasporei vasluiene”

În semn de recunoaștere a contribuțiilor și sacrificiilor vasluienilor din străinătate, Sandu a inițiat anul trecut proiectul „Luna diasporei vasluiene”. Acest proiect a fost ridiculizat de mulți politicieni locali, dar Sandu a persistat, recunoscând nevoile emoționale ale diasporei. „Când m-am bătut pentru proiectul cu ‘Luna diasporei vasluiene’, mulți dintre politicienii acestui oraș au râs de ideea mea. Dar eu am știut că voi, cei din Diaspora, aveți doruri grele, dureri sufletești care vă apasă,” a explicat Sandu.

Un viitor la Vaslui

Candidatul AUR își exprimă angajamentul de a susține întoarcerea vasluienilor și de a le oferi toate resursele necesare pentru a reuși în orașul natal. „Eu, ca primar, vă voi aștepta cu ușile deschise. Nu am nevoie de paznici, voi vorbi cu fiecare dintre dumneavoastră, voi vedea cum vă pot sprijini,” a promis Sandu.

Ionel Sandu își exprimă speranța că, la alegerile din 9 iunie, vasluienii vor vota pentru schimbare și pentru o nouă viziune asupra orașului Vaslui, un loc unde fiecare cetățean se simte acasă și apreciat.

Material realizat SC Ababei Online S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR Vaslui, CMF: 21240330

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *